Beauty Salon Sento

You Are Viewing

Esse Organic Skincare

green_bamboo_serumBij het uitzoeken van een geschikt product (merk) voor mijn salon heb ik uitgebreid onderzoek gedaan, en heb ik gebruik gemaakt van mijn jaren lange ervaring als schoonheidsspecialiste. Als geen ander weet ik welke belangrijke voedingsstoffen de huid nodig heeft.

Esse Organic Skincare is een biologische huidverzorgingslijn uit Zuid-Afrika. Door de unieke samenstelling van pure ingredi├źnten heeft Esse producten ontwikkeld waarmee je als man en/of vrouw schoonheid en gezondheid uitstraalt, zowel op korte als op lange termijn. Esse is vrij van┬áparabenen, dierlijke producten, chemische producten en synthetische geur- en kleurstoffen.

Esse is gecertificeerd biologisch door EcoCert Frankrijk, deze controleert en inspecteert het productieproces en verzekert dat de formules van Esse voldoen aan de gezette standaard. EcoCert Frankrijk is de grootste instantie ter wereld die biologische certificaten uitgeeft.

Esse is tevens geaccrediteerd partner van Phyto Trade Africa, dit is Afrika’s enige non-profit ondernemingsorganisatie die zich wijdt aan het ontwikkelen van eerlijke handel en milieuvriendelijke, natuurlijke producten.

Esse test zijn producten op menselijke vrijwilligers aan de Universiteit van Zuid-Afrika. De producten worden niet getest op dieren en gebruiken ook geen fabricaten van bedrijven die dat wel doen. Esse is geaccrediteerd door zowel de Stichting Proefdiervrij als door de Vegan Society.

Esse 13

 

 

“Imperfection is beautiful”