Beauty Salon Sento

You Are Viewing

Manicure & visagie

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie, waarbij de nagelriem naar achter wordt geduwd en wordt verwijderd. De nagel zal in een mooie vorm worden gevijld. Vervolgens zullen uw handen gemasseerd worden met een verzorgende handcrème. Uw handen zullen verzorgd en zacht aanvoelen.

Eventueel kan de behandeling worden uitgebreid met het lakken van de nagels.

Manicure € 25,- 

Peeling, verzorgen van nagelriemen, vijlen, handmassage met verzorgende handcrème

Lakken € 5,-

Visagie € 32,50 

Bij visagie zal het uitgangspunt zijn: het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren en corrigeren van de minder sterke kanten. Doordat ik mijn basis en vervolg opleiding (Gruppo Select) heb gevolgd bij de school van Mieke Petiet, heb ik ” het gezicht” leren lezen.

“De échte uitdaging in de visagie is volgens De School van MiekePetiet het leren lezen van een gezicht. Een gezicht vertelt wie je bent, het vertelt over verhoudingen en vormen. En de visagist brengt door geraffineerd gebruik van kleuren en materiaal kleine veranderingen aan: verlegt, accenten, corrigeert, verfijnt en versterkt, en creëert voor ieder moment een ander gezicht dat toch een eigen gezicht is. Heel natuurlijk werk.”

Mieke petiet

Dus heeft u een speciale gelegenheid waarbij u wilt stralen of wilt u make-up advies bel mij voor een afspraak en ik zal bij u de juiste make-up aanbrengen of u adviseren over welke make-up en kleur het beste bij u past.