Beauty Salon Sento

You Are Viewing

Martine Stuiver

Martine StuiverMijn naam is Martine Stuiver en werk inmiddels al ruim 12 jaar als schoonheidsspecialiste.

Mijn opleiding voor schoonheidsspecialist heb ik gevolgd bij het gerenommeerde Instituut de Vries-Kok te Groningen. De opleiding heb ik in 2001 met succes afgerond. In mijn behandelingen maak ik gebruik van jarenlang opgedane kennis en ervaringen.

Na enkele jaren gewerkt te hebben als Schoonheidsspecialist wilde ik mij verder ontwikkelen en heb toen in 2004 besloten de opleiding tot visagist te gaan volgen bij de School van Mieke Petiet in Amsterdam. Na het afronden van de opleiding ben ik gevraagd door Mieke Petiet, voor de opleiding Gruppo Select. Ook deze opleiding heb ik met succes afgerond.

“De Gruppo Select is een unieke vervolgopleiding waar veel aandacht wordt besteed aan hogere-schooltechnieken voor gezicht en lichaam. Het diploma van de vakopleiding is voor deze opleiding een uitgangspunt. Er wordt gezocht naar artistieke eenheid in vorm en kleur, waarbij de visagist verder uitwaaiert naar symbolen van verfijning en verrassing. Hierbij wordt veel inzet van de visagisten verwacht, juist ook buiten de lesdagen.

Gruppo Selectvisagisten moeten tijd kunnen vrijmaken voor opdrachten, wedstrijden en evenementen. Een belangrijk aspect vormt het voorbereidend werk en planning voor één van de lesdagen om een mooie portfolio samen te stellen met model en modefotograaf.

De resultaten van de Gruppo Select werken als springplank naar een carrière als bijzonder visagist.

Aan het eind van het leerjaar wordt een zilveren Gruppo Selectspeld uitgereikt, speciaal ontworpen voor de visagisten van deze masterclass. Een ongewone opleiding die gewoon erg bijzonder is.”

“Don’t be a woman that needs a man… Be a woman a man needs!”